Продавам Casio WK 6500

Електронски инструменти Скопје пред 2 недели

Опис

Продавам одлична аранжерска клавијатура - со гратис сталка.
Casio WK 6500 има 670 бои и 200 ритмови со можност на едитирањена звуци и ритмови, 16 канален секвенцер и вградени звучници.

https://www.youtube.com/watch?v=yPZfOmWDWCk&ab_channel=SoundsAndGear
6,000 МКД
Користено
Се продава

Скопје Strezova 14 1000

Информации за продавач

Mayo Vox
Mayo Vox пред 2 недели
Mayo Vox
Скопје, Република Северна Македонија
Регистриран пред 2 недели