onkyo rc-286s remote control

Останата опрема Битола пред 1 недела

Опис

Некористено. Праќам по карго.

Информации за продавач

Aleksandar
Aleksandar пред 4 месеци
Aleksandar
Битола, Република Северна Македонија
Регистриран пред 4 месеци