Ресивер појачало - Technics SA-AX 540

Радио приемници Скопје пред 3 месеци

Опис

Се продава ресивер Technics SA -AX 540 во добра состојba
90 €
Професионален продавач
Премиум
Користено

Скопје

Информации за продавач

ристо
ристо пред 3 месеци
ристо
Штип, Република Северна Македонија
Регистриран пред 3 месеци