Audio-Technica ATH-M50X

Слушалки Скопје пред 5 месеци

Опис

Аudio-Technica ATH-M50X Professional Studio Monitor Headphones
Број 1 професионални студиски слушалки во свет.
Се продаваат со фул пакување како на сликата.

Информации за продавач

Dragan Trajkovski
Dragan Trajkovski пред 9 месеци
Dragan Trajkovski
Скопје, Република Северна Македонија
Регистриран пред 9 месеци