Google Pixel Buds 2

Слушалки Скопје пред 5 месеци

Опис

Нарачани од US (не се продаваат во регионот), користени неколку недели со фул пакување и неупотребени ear tips во 3 различни големини. Практично како нови.
Работат на сите мобилни уреди или лаптопи.
Вграден Google Assistant на самите слушалки.

Без јавување, контакт по email, порака, sms, viber, whatsapp.

Информации за продавач

Dragan Trajkovski
Dragan Trajkovski пред 9 месеци
Dragan Trajkovski
Скопје, Република Северна Македонија
Регистриран пред 9 месеци