Aудио студиска опрема

Студио опрема Скопје пред 6 месеци

Овој оглас е истечен!

Опис

1.Студиски кондензаторски микрофон гратис сталка. (12.000) den.
 
2.Midi клавијатура Arturia minilab ( 6.000) den.
 
3.Звучна карта Presonus Audiobox (7.000) den.
 
4.Adam T5V активни студиски монитори
комплет (20.000) dеn. со XLR кабли.
 
сите се стари 3 месеца и во исправна и одлична состојба.
По договор
Користено
Се продава

Скопје

Информации за продавач

Дарко
Дарко пред 6 месеци
Дарко
Скопје, Република Северна Македонија
Регистриран пред 6 месеци