Blue Yeti USB Microphone

Студио опрема Скопје пред 5 месеци

Опис

Во одлична состојба, купен од US докажано најдобар USB микрофон на пазарот. Се продава со фул пакување, pop filter, и boom arm.


Линк до држачот.
https://www.amazon.com/gp/product/B07Q6W8TQ9/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=1

Информации за продавач

Dragan Trajkovski
Dragan Trajkovski пред 9 месеци
Dragan Trajkovski
Скопје, Република Северна Македонија
Регистриран пред 9 месеци