Two channel Compressor ART Pro VLA 2

Студио опрема Битола пред 5 месеци

Опис

Производот е како нов, со оригиналната кутија и прирачник. Повеќе инфо на: https://www.soundonsound.com/reviews/art-pro-vla-ii
260 €
Користено
Се продава

Битола Skoevska 126

Информации за продавач

Aleksandar
Aleksandar пред 5 месеци
Aleksandar
Битола, Република Северна Македонија
Регистриран пред 5 месеци