Fujinon 10-24mm f/4 OIS WR

Објективи Скопје пред 5 месеци

Опис

Се продава многу малку користен објектив Fujinon 10-24mm f/4, купен од PixPlus и сеуште под гаранција.

Информации за продавач

Petar Petkovski
Petar Petkovski пред 1 година
Petar Petkovski
Скопје, Република Северна Македонија
Регистриран пред 1 година
Техника.мк - Администратор