Fujinon 50-140mm f/2.8 OIS WR

Објективи Скопје пред 5 месеци

Опис

Се продава објектив Fujinon 50-140mm f/2.8 во одлична состојба.

Информации за продавач

Petar Petkovski
Petar Petkovski пред 1 година
Petar Petkovski
Скопје, Република Северна Македонија
Регистриран пред 1 година
Техника.мк - Администратор