Дрон DJI Ryze Tello

Останато Скопје пред 5 месеци

Опис

Во одлична состојба

Лета до висина од 30м
Одличен за почетници.
Се контролира преку апликација од телефон.


Линк до видео од снимка од дронот

https://youtu.be/u7UWTN0l_XI


Без јавување, контакт по email, порака, sms, viber, whatsapp.

Информации за продавач

Dragan Trajkovski
Dragan Trajkovski пред 9 месеци
Dragan Trajkovski
Скопје, Република Северна Македонија
Регистриран пред 9 месеци