2 Xbox Wireless Controller со charging station.

Xbox Скопје пред 2 месеци

Опис

Во одлична состојба, фул пакување.
Може да се користат на Xbox или било кој Windows компјутер или лаптоп со кабел или bluetooth.
Вклучен е и charging station

Без јавување, контакт по email, порака, sms, viber, whatsapp.
5,000 МКД
Премиум
Користено
Се продава

Скопје Центар

Информации за продавач

Dragan Trajkovski
Dragan Trajkovski пред 5 месеци
Dragan Trajkovski
Скопје, Република Северна Македонија
Регистриран пред 5 месеци