Amazfit Stratos

Паметни часовници Скопје пред 1 месец

Опис

Стар 1 година, во одлична состојба без видливи траги на користење освен на ремчето.
Доаѓа со полнач и заштитна фолија на екранот.
4,000 МКД
Премиум
Користено
Се продава

Скопје 1000

319 прегледи ID #31

Информации за продавач

Aleksandar Kolov
Aleksandar Kolov пред 1 месец
Aleksandar Kolov
Регистриран пред 1 месец