iPhone 11 Pro 256GB Space Grey

Мобилни телефони Скопје пред 1 месец

Опис

Телефонот е беспрекорно сочуван, стар околу година, комплет пакување со полнач, кабел и некористени слушалки. Со телефонот доаѓа и гратис кожна маска црвена со која беше користен до пред месец дена и нова силиконска плава маска и заштитно стакло купени пред месец дена (а користени само две недели) по цена од 5000 денари.
93 прегледи ID #44

Информации за продавач

Ratko
Ratko пред 1 месец
Ratko
Скопје
Регистриран пред 1 месец