8 GB RAM DDR-4 SAMSUNG

РАМ Меморија Скопје пред 1 месец

Опис

Рам плочката е комплетно нова, извадена од Lenovo лаптоп за да се стави 16 ГБ.
58 прегледи ID #46

Информации за продавач

Ljupcho Naumov
Ljupcho Naumov пред 1 месец
Ljupcho Naumov
Регистриран пред 1 месец