DJI Mavic Mini

Дронови Скопје пред 3 недели

Опис

Се продава DJI Mavic Mini со remote резервни пропелери, уште е под гаранција. Како нов.
17,999 МКД
Премиум
Користено
Се продава

Скопје

37 прегледи ID #51

Информации за продавач

Filip Najdoski
Filip Najdoski пред 1 месец
Filip Najdoski
Скопје, Република Северна Македонија
Регистриран пред 1 месец