Продавам Canon 80d + Sigma 18-35

Фотоапарати Скопје пред 2 недели

Опис

Продавам Canon 80d + Sigma 18 - 35 1.8 Art серија.

Трипод Benro A550F од магнезиум-алуминиумска изработка, се издолжува до висина околу 1,6м. Доаѓа со сопствена футрола.

Оригинален Canon полнач.

Две оригинални батерии Canon LP-E6.

USB кабел за приклучување со компјутер.

64гб мемориска картичка Кингстон.

Мала торба CaseLogic.

Купени пред околу 18 месеци, апаратот има помалку од 1,000 фотографии на него, буквално без гребнатинка е. Последните 12 месеца воопшто некористен.

Целата опрема е купена за околу 122,000 денари.

Цена: 80,000 ден.
Се продава комплет, без замени.
126 прегледи ID #57

Информации за продавач

Aleksandar
Aleksandar пред 2 недели
Aleksandar
Скопје
Регистриран пред 2 недели