Продавам Shure SM58

Музички инструменти Скопје пред 2 недели

Опис

Продавам динамички кардиоиден микрофон Shure SM58, купен нов пред 18 месеци од Артист за 7,500 денари.

Користен помалку од два часа во домашни услови.

Го продавам бидејќи купив и кондензаторски микрофон кој подобро одговара за моите потреби.

Цена 4,500 денари.
Без замени.
23 прегледи ID #58

Информации за продавач

Aleksandar
Aleksandar пред 2 недели
Aleksandar
Скопје
Регистриран пред 2 недели