Two channel Compressor ART Pro VLA 2

Студио опрема Битола пред 2 недели

Опис

Производот е како нов, со оригиналната кутија и прирачник.
Повеќе инфо на:
https://www.soundonsound.com/reviews/art-pro-vla-ii
300 €
Користено
Се продава

Битола Skoevska 126 7000

144 прегледи ID #65

Информации за продавач

Aleksandar
Aleksandar пред 2 недели
Aleksandar
Битола, Република Северна Македонија
Регистриран пред 2 недели