Услови за користење

Секој посетител и регистриран корисник на веб страницата www.tehnika.mk е обврзан да се согласи со овие услови на користење. Го задржуваме правото без никакво претходно известување да ги измениме условите за користење. Променетите услови стапуваат на сила по јавното известување.

 

Техника е веб сервис кој овозможува физички и правни лица да креираат кориснички профил на овој веб сервис и да предмети за продажба т.н. огласи. Техника не превзема одговорност за точноста на содржината објавена од огласувачите, како и никаква одговорност во случај на измама. Тргувањето со огласувачите и купувачите е на Ваш ризик.

 

Строго забрането е објавување на порнографски, вознемирувачки, дискриминирачки, раститички или навредливи содржини. Корисниците кои ќе објават вакви материјали ќе бидат перманентно суспендирани од користењето на овој веб сервис.

 

Доколку верувате дека некои од објавените содржини треба да бидат отстранети, пријавете на support@tehnika.mk

 

За сите информации поврзани со вас кои ги собираме и користиме, прочитајте ја полисата за приватност.

 

Последна промена 18.12.2020