Filip Najdoski
Скопје, Република Северна Македонија

Последни огласи од продавачот

премиум
DJI Mavic Mini
пред 3 недели
17,999 МКД
DJI Mavic Mini
Се продава DJI Mavic Mini со remote резервни пропелери, уште е под гаранција. Како нов.
Скопје/ пред 3 недели/ 37 прегледи
Скопје
17,999 МКД
Filip Najdoski