Aleksandar Kolov

Последни огласи од продавачот

премиум
Amazfit Stratos
пред 1 месец
4,000 МКД
Amazfit Stratos
Стар 1 година, во одлична состојба без видливи траги на користење освен на ремчето. Доаѓа со полнач и заштитна фолија на екранот.
Скопје/ пред 1 месец/ 319 прегледи
Скопје
4,000 МКД
Aleksandar Kolov