Ljupcho Naumov

Последни огласи од продавачот

8 GB RAM DDR-4 SAMSUNG
пред 1 месец
2,000 МКД
8 GB RAM DDR-4 SAMSUNG
Рам плочката е комплетно нова, извадена од Lenovo лаптоп за да се стави 16 ГБ.
Скопје/ пред 1 месец/ 58 прегледи
Скопје
2,000 МКД
Ljupcho Naumov