Aleksandar
Скопје, Република Северна Македонија

Последни огласи од продавачот

Продавам Shure SM58
пред 2 недели
4,500 МКД
Продавам Shure SM58
Продавам динамички кардиоиден микрофон Shure SM58, купен нов пред 18 месеци од Артист за 7,500 денари. Користен помалку од два часа во домашни услови. Го продавам бидејќи купив и кондензаторски микрофон кој подобро одговара за моите потреби. Цена 4,500 денари. Без замени.
Скопје/ пред 2 недели/ 23 прегледи
Скопје
4,500 МКД
Aleksandar
Продавам Canon 80d + Sigma 18-35
пред 2 недели
80,000 МКД
Продавам Canon 80d + Sigma 18-35
Продавам Canon 80d + Sigma 18 - 35 1.8 Art серија. Трипод Benro A550F од магнезиум-алуминиумска изработка, се издолжува до висина околу 1,6м. Доаѓа со сопствена футрола. Оригинален Canon полнач. Две оригинални батерии Canon LP-E6. USB кабел за приклучување со компјутер. 64гб мемориска картичка Кингстон. Мала торба Case...
Скопје/ пред 2 недели/ 126 прегледи
Скопје
80,000 МКД
Aleksandar