Нова RX 560 4GB

Графички карти Скопје пред 4 месеци

Опис

Продавам графичка картичка RX 560 4GB DDR5 купена нова (Maj 2021) комплет со кутија и сите додатоци од оригиналното пакување

Информации за продавач

Enther
Enther пред 4 месеци
Enther
Регистриран пред 4 месеци