Куќиште Riotoro CR100BE

Куќишта Скопје пред 1 месец

Опис

Се продава куќиште Riotoro CR100BE. Купено е во август 2020 година, без гаранција. Куќиштето е во одлична состојба, добро сочувано. СЕ ПРОДАВА САМО КУЌИШТЕТО, БЕЗ DVD ЧИТАЧИТЕ ИЛИ БИЛО КОИ ДРУГИ КОМПОНЕНТИ!
1,200 МКД
Користено
Се продава

Скопје Визбегово, Бутел

Информации за продавач

Павел Михајловски
Павел Михајловски пред 1 месец
Павел Михајловски
Скопје, Република Северна Македонија
Регистриран пред 1 месец