Матична Плоча Asus Prime A320M-K

Матични плочи Скопје пред 1 месец

Опис

Се продава матична плоча Asus Prime A320M-K. Матичната е купена во август 2020 година. Потполно е исправна, но доаѓа без гаранција. Главно е користена за gaming и полесна видео монтажа. Неколку пати е update-нуван BIOS-от. Си доаѓа со оригиналното DVD со software и упатства.
1,800 МКД
Користено
Се продава

Скопје Визбегово, Бутел

Информации за продавач

Павел Михајловски
Павел Михајловски пред 1 месец
Павел Михајловски
Скопје, Република Северна Македонија
Регистриран пред 1 месец