Процесор AMD Ryzen 3 3200G

Процесори Скопје пред 1 месец

Опис

Се продава половен процесор AMD Ryzen 3 3200G. Процесорот е купен во август 2020 година. Потполно е исправен, но доаѓа без гаранција. Никогаш не е overclock-уван. Главно е користен за gaming и полесна видео монтажа. Си доаѓа со оригиналниот кулер, без термална паста
5,500 МКД
Користено
Се продава

Скопје Визбегово, Бутел

Информации за продавач

Павел Михајловски
Павел Михајловски пред 1 месец
Павел Михајловски
Скопје, Република Северна Македонија
Регистриран пред 1 месец