PSU Titan 600W 80+ Bronze

Делови за компјутери Скопје пред 2 месеци

Опис

Се продава ново, некористено напајање 600w, 4.500мкд
ФИКСНО.

Информации за продавач

Skopje
Skopje пред 2 месеци
Skopje
Скопје
Регистриран пред 2 месеци