Држач за лаптоп/таблет.

Разно Скопје пред 5 месеци

Опис

Во одлична состојба, купено од US, одличен квалитет.

Без јавување, контакт по email, порака, sms, viber, whatsapp.

Информации за продавач

Dragan Trajkovski
Dragan Trajkovski пред 9 месеци
Dragan Trajkovski
Скопје, Република Северна Македонија
Регистриран пред 9 месеци