(HDDs) Toshiba P300 HDWD240 - 4TB (3.5")

Тврди дискови Скопје пред 3 месеци

Опис

На продажба дискови Toshiba P300 од 4ТБ (5400 RPM / 128MB cache).

Дисковите се неотпакувани (bulk package) и со 24 месеци manufacturer warranty.
Производство: 2021г

Информации за продавач

Пеџа
Пеџа пред 3 месеци
Пеџа
Регистриран пред 3 месеци