32 inch 4К BenQ монитор HDR 10

Десктоп компјутери Скопје пред 5 месеци

Опис

 Купен во Септември од Анхоч, сеуште под гаранција.

Во одлична состојба, се продава поради заминување во странство.

https://www.anhoch.com/product/599869838/monitor-32-ew3270ue-benq-va-led-3840x2160-4k-uhd-hdmidp-usb-c-speakers

Контакт по email, порака, sms, viber, whatsapp.
18,000 МКД
Користено
Се продава

Скопје Центар

Информации за продавач

Dragan Trajkovski
Dragan Trajkovski пред 9 месеци
Dragan Trajkovski
Скопје, Република Северна Македонија
Регистриран пред 9 месеци