ASUS ROG Scabbard Extended Gaming Mouse Pad.

Десктоп компјутери Скопје пред 5 месеци

Опис

Во одлична состојба, купен од US,не се продава во МК.

https://rog.asus.com/mice-mouse-pads/mouse-pads/rog-scabbard-model/

Контакт по email, порака, sms, viber, whatsapp.

Информации за продавач

Dragan Trajkovski
Dragan Trajkovski пред 9 месеци
Dragan Trajkovski
Скопје, Република Северна Македонија
Регистриран пред 9 месеци