Gaming mouse ASUS ROG Gladius II Wireless RGB

Десктоп компјутери Скопје пред 5 месеци

Опис

Во одлична состојба, доаѓа со full пакување како што е купен. Може да се користи со кабел, wireless преку УСБ адаптер или bluetooth. Full aura sync

Информации за продавач

Dragan Trajkovski
Dragan Trajkovski пред 9 месеци
Dragan Trajkovski
Скопје, Република Северна Македонија
Регистриран пред 9 месеци