Acer Aspire E 15 Start

Лаптопи Скопје пред 5 месеци

Опис

Во одлична состојба, многу малце користен.

Specs:

Intel® Celeron® Processor N2840
Intel® HD Graphics
2GB DDR3 Memory
500 GB HDD

Информации за продавач

Dragan Trajkovski
Dragan Trajkovski пред 9 месеци
Dragan Trajkovski
Скопје, Република Северна Македонија
Регистриран пред 9 месеци