ТhinkPad X240 i5-4200U + 8GB RAM + 250GB SSD + FULL HD

Лаптопи Скопје пред 4 месеци

Опис

Во одлична состојба. Инфо на Viber или WhatsApp.

Информации за продавач

Petar Petkovski
Petar Petkovski пред 1 година
Petar Petkovski
Скопје, Република Северна Македонија
Регистриран пред 1 година
Техника.мк - Администратор