Мини компјутер Raspberry Pi 2 - CanaKit

Мини компјутери Скопје пред 5 месеци

Опис

Во одлича состојба како ново, фул пакување.

Без јавување, контакт по email, порака, sms, viber, whatsapp.

Информации за продавач

Dragan Trajkovski
Dragan Trajkovski пред 9 месеци
Dragan Trajkovski
Скопје, Република Северна Македонија
Регистриран пред 9 месеци