Monitor HP E233

Монитори и проектори Скопје пред 1 месец

Опис

Prodavam malku koristen Monitor HP E233.

Информации за продавач

Vera Dimitrovska
Vera Dimitrovska пред 1 месец
Vera Dimitrovska
Регистриран пред 1 месец