TP-Link Archer TX50E Wi-Fi 6 Bluetooth 5.0

Мрежна опрема Скопје пред 5 месеци

Опис

Се продава PCI-E WiFi картица TP-Link Archer TX50E. Купена од СЕТЕК и користена месец дена.

Спецификации на следниот линк: https://www.tp-link.com/us/home-networking/pci-adapter/archer-tx50e/#specifications

Информации за продавач

Petar Petkovski
Petar Petkovski пред 8 месеци
Petar Petkovski
Скопје
Регистриран пред 8 месеци
Техника.мк - Администратор