HP DesignJet T120 - A1 Printer

Принтери и скенери Скопје пред 4 месеци

Опис

Многу малку користен A1 принтер HP DesignJet T120 принтер.

Користи хартија на ролна или табак, максимална димензија на принт 594 x 841 mm или колку должина дозволува ролната.

Погоден за принтање на големи архитектонски цртежи на 80 грамска или фотографии на 230 грамска лустер хартија. Максимална дебелина на хартија: 11.8mm

Користи 4 бои, и се продава со уште 80% преостанатост на боја.

Информации за продавач

Petar Petkovski
Petar Petkovski пред 1 година
Petar Petkovski
Скопје, Република Северна Македонија
Регистриран пред 1 година
Техника.мк - Администратор