Дарко
Скопје, Република Северна Македонија

Последни огласи од продавачот

Aудио студиска опрема
пред 2 недели
По договор
Aудио студиска опрема
1.Студиски кондензаторски микрофон гратис сталка. (12.000) den.   2.Midi клавијатура Arturia minilab ( 6.000) den.   3.Звучна карта Presonus Audiobox (7.000) den.   4.Adam T5V активни студиски монитори комплет (20.000) dеn. со XLR кабли.   сите се стари 3 месеца и во исправна и одлична состојба.
Скопје/ пред 2 недели
Скопје • пред 2 недели
По договор
Дарко