Последни огласи од продавачот

(HDDs) Toshiba P300 HDWD240 - 4TB (3.5")
пред 3 месеци
7,000 МКД
(HDDs) Toshiba P300 HDWD240 - 4TB (3.5")
На продажба дискови Toshiba P300 од 4ТБ (5400 RPM / 128MB cache). Дисковите се неотпакувани (bulk package) и со 24 месеци manufacturer warranty. Производство: 2021г
Скопје/ пред 3 месеци
Скопје • пред 3 месеци
7,000 МКД
Пеџа