Последни огласи од продавачот

Нова RX 560 4GB
пред 4 месеци
9,500 МКД
Нова RX 560 4GB
Продавам графичка картичка RX 560 4GB DDR5 купена нова (Maj 2021) комплет со кутија и сите додатоци од оригиналното пакување
Скопје/ пред 4 месеци
Скопје • пред 4 месеци
9,500 МКД
Enther