Павел Михајловски
Скопје, Република Северна Македонија

Последни огласи од продавачот

Процесор AMD Ryzen 3 3200G
пред 1 месец
5,500 МКД
Процесор AMD Ryzen 3 3200G
Се продава половен процесор AMD Ryzen 3 3200G. Процесорот е купен во август 2020 година. Потполно е исправен, но доаѓа без гаранција. Никогаш не е overclock-уван. Главно е користен за gaming и полесна видео монтажа. Си доаѓа со оригиналниот кулер, без термална паста
Скопје/ пред 1 месец
Скопје • пред 1 месец
5,500 МКД
Павел Михајловски
Матична Плоча Asus Prime A320M-K
пред 1 месец
1,800 МКД
Матична Плоча Asus Prime A320M-K
Се продава матична плоча Asus Prime A320M-K. Матичната е купена во август 2020 година. Потполно е исправна, но доаѓа без гаранција. Главно е користена за gaming и полесна видео монтажа. Неколку пати е update-нуван BIOS-от. Си доаѓа со оригиналното DVD со software и упатства.
Скопје/ пред 1 месец
Скопје • пред 1 месец
1,800 МКД
Павел Михајловски
Куќиште Riotoro CR100BE
пред 1 месец
1,200 МКД
Куќиште Riotoro CR100BE
Се продава куќиште Riotoro CR100BE. Купено е во август 2020 година, без гаранција. Куќиштето е во одлична состојба, добро сочувано. СЕ ПРОДАВА САМО КУЌИШТЕТО, БЕЗ DVD ЧИТАЧИТЕ ИЛИ БИЛО КОИ ДРУГИ КОМПОНЕНТИ!
Скопје/ пред 1 месец
Скопје • пред 1 месец
1,200 МКД
Павел Михајловски