Petar Petkovski
Скопје, Република Северна Македонија
Техника.мк - Администратор

Последни огласи од продавачот

Intel i5-4590 LGA1150
пред 1 месец
1,000 МКД
Intel i5-4590 LGA1150
Се продава процесор Intel i5-4590
Скопје/ пред 1 месец
Скопје • пред 1 месец
1,000 МКД
Petar Petkovski
ТhinkPad X240 i5-4200U + 8GB RAM + 250GB SSD + FULL HD
пред 4 месеци
200 €
ТhinkPad X240 i5-4200U + 8GB RAM + 250GB SSD + FULL HD
Во одлична состојба. Инфо на Viber или WhatsApp.
Скопје/ пред 4 месеци
Скопје • пред 4 месеци
200 €
Petar Petkovski
Intel i5-10600К
пред 4 месеци
10,000 МКД
Intel i5-10600К
Се продава i5-10600K - 6 cores / 12 threads up to 4.8GHz
Скопје/ пред 4 месеци
Скопје • пред 4 месеци
10,000 МКД
Petar Petkovski
HP DesignJet T120 - A1 Printer
пред 4 месеци
48,000 МКД
HP DesignJet T120 - A1 Printer
Многу малку користен A1 принтер HP DesignJet T120 принтер. Користи хартија на ролна или табак, максимална димензија на принт 594 x 841 mm или колку должина дозволува ролната. Погоден за принтање на големи архитектонски цртежи на 80 грамска или фотографии на 230 грамска лустер хартија. Максимална дебелина на хартија: 11...
Скопје/ пред 4 месеци
Скопје • пред 4 месеци
48,000 МКД
Petar Petkovski
Fujinon 50-140mm f/2.8 OIS WR
пред 5 месеци
900 €
Fujinon 50-140mm f/2.8 OIS WR
Се продава објектив Fujinon 50-140mm f/2.8 во одлична состојба.
Скопје/ пред 5 месеци
Скопје • пред 5 месеци
900 €
Petar Petkovski
Fujinon 10-24mm f/4 OIS WR
пред 5 месеци
800 €
Fujinon 10-24mm f/4 OIS WR
Се продава многу малку користен објектив Fujinon 10-24mm f/4, купен од PixPlus и сеуште под гаранција.
Скопје/ пред 5 месеци
Скопје • пред 5 месеци
800 €
Petar Petkovski