Декодирање на сите iPhone модели

Мобилни телефони Скопје пред 6 месеци

Овој оглас е истечен!

Опис

Bilo koja mreza, amerika anglija indija...
black lista ili ne ne e vazno,
18 evra 6s, 6s plus
25 evra 7, 7 plus
30 evra 8, 8 plus
35 evra x, xs, xs max, Xr
40 evra iphone 11, 11 pro, 11 pro max
50 evra iphone 12, 12 pro, 12 pro max

Информации за продавач

Deni Mobile
Deni Mobile пред 6 месеци
Deni Mobile
Скопје, Република Северна Македонија
Регистриран пред 6 месеци