Samsung S5 NEO G903F

Мобилни телефони Скопје пред 3 недели

Опис

Продавам целосно исправен S5 NEO со оригинална амбалажа,полнач и две заштитни маски. Има мали козметички гребаници на лајсната инаку работи беспрекорно.
Цената е фиксна
3,500 МКД
Користено
Се продава

Скопје Кисела Вода

Информации за продавач

Mi-Tech
Mi-Tech пред 3 недели
Mi-Tech
Скопје
Регистриран пред 3 недели
Вршиме сервис и форматирање на десктоп,лаптоп компјутери,чистење и подмачкување на вентилатори,промена на термална пастана процесор и графика,поправка на матични плочи од лаптоп и десктоп компјутери,поправка на секаков вид на електронски уреди,БРЗО,КВАЛИТЕТНО и КОРЕКТНО Јавете или пишете на вибер 076692883 - НАС НИ Е ВАЖЕН КВАЛИТЕТОТ А НЕ КВАНТИТЕТОТ. - ЗАДОВОЛНИТЕ КЛИЕНТИ СЕ НАШИОТ НАЈГОЛЕМ УСПЕХ