Huawei GT2 Pro

Паметни часовници Куманово пред 6 месеци

Овој оглас е истечен!
Продавачот нема објавено слики

Опис

3 do 4 meseci koristen.

Информации за продавач

Miki Herz
Miki Herz пред 6 месеци
Miki Herz
Куманово, Република Северна Македонија
Регистриран пред 6 месеци