Хардвер

Tachyum има универзален процесор кој е директна конкуренција на Intel, AMD и Nvidia
Tachyum има универзален процесор кој е директна конкуренција на Intel, AMD и Nvidia
Универзалниот процесор на Tachyum наречен "Prodigy" кој сеуште е прототип е спремен да направи револуција во дата центрите и да биде директен конкурент на Intel, AMD и Nvidia.
Хардвер
Новиот ровер на Марс работи со процесор од 1998 година
Новиот ровер на Марс работи со процесор од 1998 година
Еден примерок чини повеќе од 200.000$ и може да работи на температури од -55 до 125 целзиусови степени како и да издржи екстремни нивоа на р...
Хардвер
Мод на Coolermaster тастатура дозволува да играте Snake со позадинското светло
Мод на Coolermaster тастатура дозволува да играте Snake со позадинското светло
За оние кои го поминуваат поголемиот дел од својот ден пред компјутер и тастатура, навистина од големо значење е удобноста при куцање. Напре...
Хардвер