Роботика

Boston Dynamics го претстави новиот робот Stretch
Boston Dynamics го претстави новиот робот Stretch
"Stretch" е новиот робот од Boston Dynamics наменет за ефикасна работа во големите магацини и дистрибутивни центри.
Роботика